sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Haukkavuori

On se mukava herätä sunnuntaina kun on sormenpäät hellänä ja hartiat jumissa. Siis oikeesti, kun on ollut vähän liikkeellä, niin onhan se pirteempi olo ja tietää tehneensä. Puoleentoista viikkoon ei ole kiipeilyä harrastettu, johtuen raksahommista ja sitten oli tommonen viikon flunssa. No onneksi meille sattui ukki ja mummo kylään, niin hyvä oli karata päiväksi kiipeilyhommiin. Minulle kun noi päiväreissut on harvinaista herkkua. Viime syksynäkin joutui vain toteamaan monelle reissulle, ettei nyt vaan pääse. Ja nyt kun oli mahdollisuus, saa raksahommat odottaa. Joten haukkavuorelle lähdettiin. Ei ollut muita innokkaita, joten Samin kanssa mentiin kahdestaan. No onhan toi haukkavuori ehkä enemmän 8a-miesten leikkipaikka. Olihan siellä mullekin tekemistä, ja jäikin. Pitkää Belladonna 6b:tä ei kokeiltukaan, on-sight yrkkää ensikerralla.

Ekaksi Sami tutki Kivifetissi 8a+:n muuveja ja otteita. Minulla päivän ensimmäinen oli Illan viimeinen 6b, josta en kyllä tykännyt yhtään. Sitten rupesin yrkkäilemään Flashback 7a:ta. Muuvit löytyi, mutta lipesin jalitsulta liidiyrkällä. Sitten loppuyrkät olikin vähän huonompia, otteet unohtui ja voimat alkoi loppumaan. Sami tutkaili vielä Kultakanta 8a+:aa.

Lopuksi pistäydyttiin Vuoriniemen Mustanaamiokivellä loput voimat kuluttamassa. Sieltä sain kiivettyä pari mukavaa 6b+:aa. Yksi erittäin hieno 7A siellä oli, nimittäin Tall Dark Stranger. Harvinaista seiskan reitille, mutta siinä oli hyvät otteet. Se eka muuvi oli killeri, eipä siihen voima ja taidot riittänyt. Sami muuten flashas sen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti