sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Kaksi rataa

Vielä vähän videoo. Pahoittelen taas laatua, kameran käyttö ei vielä hanskassa. Ylivalotettua tavaraa tämäkin ja mausteeksi sitten säädin vähän lisää editoinnissa. Hehheh.. Eli pari rataa Vuorisenpurolta Kuopiosta, kiipeilytähtenä tietenkin Sami Koponen.


Vuorisenpuro from Antti Turunen on Vimeo.

3 kommenttia:

 1. Tässä tapauksessa meikäläisen pitäis varmaan aina mitä nöyrimmin pahotella laatua, sillä matskut on pääasiassa kuvattu naarmusella goprolla, jossa valotus, värit ym. on kaikki aina päin sitä, ei tarkennusta, ei zoomausta ja editoitu Microsoftin Elokuvatyökalulla :D Hyvältähän tuo näyttää!

  VastaaPoista
 2. Mulle nousee tässä ensimmäisenä mieleen kysymys: voiko lenkille lähteä rikkinäisissä verkkareissa? Liittyen siis siihen ajatukseen, että parasta antia on saada videonpätkä tai kuva aikaan, vaikka laatu ei ihan pro-luokkaa oliskaan. Ihan yhtä tehokas se iltalenkki on risaisissa pöksyissä kuin präniköissä Adidaksen treenilahkeissa.

  Jatka vaan Antti kuvien ja videoiden tekemistä :-) Tarina ratkaisee!

  VastaaPoista
 3. Kiitos arvon Rouvat! Harmittaa vaan kun huono laatu johtuu siitä että itse on säätänyt valotukset liian koviksi. Mutta tosiaan, kiipeily on niin hyvän näköistä tässä että puhkipalamiset ei haittaa.

  VastaaPoista