keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Nunnanlahti

Hyvät sessarit Nunnanlahdessa. Paikkahan on Juuan kiviteollisuuden sydämessä, Tulikiven tehtaan kupeessa Kuhnustassa. Alueelta löytyy bouldereita topon mukaan paljonkin, mutta nyt olimme vain ns. isolla kivellä. Makeita reittejä, joista tällä kertaa hienoimapana Kolumbo 7A:n onnistuin topittamaan. Pakko kyllä sanoa, että oli aika makea reitti. Ei voimakrimppiä, vaan muutama pinchi ja yksi pieni saideri. Tasapainoilua ja kurkottelua. Onneksi oli valmiit betat, muuten olis ollut vaikeeta.

Tatu näytti mallia ja kiipesi Sithin Paluu 7B:n. Otin jopa videolle, vaikka nauhoitusnappia tuli painettua hieman liian myöhään.


Sithin paluu 7B from Antti Turunen on Vimeo.

Tämähän oli meikäläiselle eka kerta Nunnanlahdessa, mutta ei varmasti viimeinen. Hienoja reittejä ja kivenlaatu on ihan ykköstä.

3 kommenttia:

  1. Olisiko mahdollista jakaa sitä oikeaa betaa täällä? Pitäisi tehdä täsmäisku Nunnanlahteen tässä juhannuksen aikana :)

    VastaaPoista
  2. Sori, meni jussi Olhavalla nii en hokannu kommenttiasi. Mut itseasiassa ei nyt muistu enää mieleen ainakaan tuon Kolumbon muuveja. Pari pintchiä ja kurkottelua oikealla olevalle siderille. Siitä pomppu toppauskulmaan ja eiku päälle.. Mulla oli betamestarit mukana, nii se auttoi.

    VastaaPoista
  3. Tai oot vissiin päässykin ton ja Sithinkin ku kattelin 27cragsiä...

    VastaaPoista