keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Oops i did it again!

Nimittäin hajotin sormeni. Olin köysittelemässä sisällä ja revin siis kunnolla kolmella sormella tätä 74 kilon ruhoa. Eli ihan oma vika. Ei tainnut olla tarpeeksi pitkä aika "kevyttä" kiipeilyä. Siis onhan tässä jo boulderoitu ja muuta, niin luulin että kestäähän toi hyvin. Treenitkin olen vetänyt ihan taiteen sääntöjen mukaan. Peruskuntoa pari kuukautta, kestävyyttä kuukausi ja nyt toista viikkoa oli jonkinmoinen voimakestävyys teemana. Pitääkö aloittaa alusta? Entäs kesän kiipeilyt? Olin jo ihan fiiliksissä taas kiipeilystä ja mietin projekteja.

3 kommenttia:

 1. Voi ei! Voimia ja pikaista paranemista, oliko sama sormi kuin aikaisemmin? Kyllä ne projektit siellä odottaa kunnes saat sormen kuntoon.

  VastaaPoista
 2. Sama oikean nimetön. Se hyvä puoli noilla kivillä ja kallioilla kyllä on että ne ovat aika pitkään siellä oottamassa..

  VastaaPoista
 3. Ai hemmetti! Noi sormijutut tuppaa uusimaan aivan liian herkästi. Ei muuta kuin kuntouttamaan taas. Noihin on käsittääkseni myös jotain hierontajuttuja, mitkä estää arpikudoksen kasautumista siihen vamman kohdalle. OMT-fyssari varmaan tietää paremmin.

  Coree voi harjoittaa vaikka sormi ois heikossa hapessa! Pysyy tavoitteet mielessä kun pystyy jotain treenaa.

  VastaaPoista