keskiviikko 16. tammikuuta 2013

happy new gear

Pidemmän aikaa olen seuraillut jos tulisi mieleisiä hakkuja hakkuja käytettynä myyntiin. Mutta hiljaista oli sillä saralla, nythän noita on. Sittenhän mulla oli mielessä nämä Pezlin uudemmat nomicit, mutta kalliithan ne ovat. Varmasti erittäin toimivat, kaikillahan noi näyttää olevan kourassa, mitä netistä seurailee. No sitten tuli eteen Grivelin x-monsterit. Ja hinta oli alle satasen kappale, no parin päivän harkinnan jälkeen rupesin tilausta niistä tekemään ja huomasin että loppuhan ne on. Damn! Hakkukuume kova, mutta onhan täällä nämä BD:n fusionit alennuksessa. Kallista silti, mutta oishan tämä kova peli. No "kerranhan sitä eletään" tyyppinen itsepetos aivoihin ja hakut tilaukseen. Parin viikon päästä ne löysivätkin kotiin.

Ensituntuma oli että ompas painavat. Tuntuma on eri maata kuin mitä olen kolmea tai neljää erilaista hakkua testannut. Ruuvailin kahvapään terät irti, etten vahingoita itseäni kun testailin hakkuja tallin boulderseinällä. No lisää fiiliksiä näistä, kunhan pääsee jäätä hakkaamaan.
Trädiräkki taas laajentui pienempään suuntaan. Viime kesänä hyväksi todetut DMM:n kiilat sain mikrokiilasetin kaveriksi. En tiedä tuleeko tarpeeseen, mutta eipä paina paljoa, jos vaikka mukana kulkeekin. Pienimmät noista on kyllä jo aika henkiseen menoon tai ehkä teknoon. No kyllähän sitä teknoakin pitää joskus aloittaa harrastamaan, kunhan tässä kerkee vanheta. Liikkuvaleukaisten pienempään päähän jo parin aikaisemman metoliuksen master camin kaveriksi tuli koon #1 varmiste. Oon kyllä tykännyt näistä master cameista. Pieniä ja taipuisa varsi. Lisäksi aika jämäkän oloinen jousi, siis se mikä painaa leukoja kalliota vasten. Varmasti alienit vois olla kans aika hyviä, mutta eipä ole tullut kokeiltua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti